Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Το νέο σύστημα  δόμησης ICF της εταιρείας μας από ενισχυμένο σκυρόδεμα πάχους 20 εκ με εσωτερική και εξωτερική μόνωση από διογκωμένη πολυστερίνη EPS 200,250 RF CE και NEOPOR 200 RF CE με λ=0,034W/mK και λ=0,031 W/mK αντίστοιχα ,συνολικού πάχους 14 εκ  μας παρέχει μόνωση της τάξεως του 70% από μια συμβατική κατοικία.

Tα μονωμένα καλούπια ICF έχουν διαστάσεις 20cm Ύψος Χ 6,8cm Πάχος X 80cm μήκος με δυνατότητα διαφοροποίησης της διάστασης του πάχους  ανάλογα με τις προδιαγραφές του έργου .Επίσης εκτός της βασικής έκδοσης EPS 200,250 RF CE και NEOPOR 200 RF CE μπορεί να κατασκευαστεί με οποιαδήποτε ποιότητα και πυκνότητα  διογκωμένης πολυστερίνης.Τα ειδικά τεμάχια αποστάσεων (αποστάτες)είναι κατασκευασμένα από πλαστικό πολυμερές με εγκοπές ανά διαστήματα για την τοποθέτηση του οπλισμού και μήκος 20cm,με δυνατότητα αλλαγής του μήκους ανάλογα με τις προδιαγραφές του έργου ,και παραμένει στο καλούπι μετά την τοποθέτηση του.

 Ο συντελεστής U (ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ= το πόσο εύκολα περνάει η θερμότητα μέσα από το στοιχείο αυτό) είναι ο συντελεστής που μας δείχνει πόσο μονωμένη είναι η κατασκευή που πραγματοποιούμε ,στο δικό μας προφίλ  κυμαίνεται το  U=Ο.23 ενώ στη συμβατική κατοικία κυμαίνεται το U= 1.6.

 

όσο μικρότερος  είναι ο συντελεστής θερμοπερατοτητας U,τόσο καλύτερα μονωμένο είναι ένα δομικό στοιχείο,δηλαδή παρουσιάζει μικρές θερμικές απώλειες.

 

 Σύστημα Eξωτερικήs και εσωτερικής θεpμoμόvωσns

  • Εξοικονόμηση ενέργειαs (θέρμανσηs - ψύξηs) έωs 70%
  • Προστασία τηs εξωτερικήs τοιχοποιίαs από τη βροχή και την υγρασία
  • Προστασία των δομικών στοιχείων των κτιρίων από θερμοκρασιακέs μεταβολέs και συμπυκνώσειs υδρατμών
  • Βελτίωση τηs θερμικήs άνεσηs των κτιρίων, αύξηση τηs θερμοχωρητικότηταs των δομικών στοιχείων και εξάλειψη των θερμογεφυρών

 Τo νέο προφίλ δόμησης της  EUROPROKAT Φθιώτιδας  έχει εξαλείψει τις ρωγμές που εμφανίζουν στα περισσότερα προκάτ κτίρια,έχει μεγάλη στατική αντοχή και τη μέγιστη μόνωση.

 ‘’Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.’’

 Εφτα  λόγοι για να μας προτιμήσετε


1. Ταχύτητα κατασκευής: Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της προκατασκευής είναι ότι συνδυάζει τον μικρό χρόνο ολοκλήρωσης του έργου με το χαμηλό κόστος. 

2. Προκαθορισμένο κόστος: Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι το κόστος προκαθορίζεται με ακρίβεια από την αρχή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα του ορθού προϋπολογισμού, αποκλείοντας μελλοντικές δυσάρεστες εκπλήξεις. 

3. Συντονισμός κατασκευής: Καθώς η όλη διαδικασία της κατασκευής, την πλήρη αποπεράτωση και ολοκλήρωση του έργου, διεξάγεται από μία και μόνο εταιρεία, επιτυγχάνεται ο απόλυτος συντονισμός και έλεγχος των εργασιών. 

4. Ακριβές χρονοδιάγραμμα από τη χρηματοδότηση ως και τη μετακόμιση. 

5. Πιστοποιητικά ποιότητας: Η παραγωγή και το μοντάρισμα των κατοικιών βρίσκονται υπό τον συνεχή έλεγχο τα οποία εγγυώνται για την ποιότητα των μεμονωμένων υλικών αλλά και ολοκληρωμένων των κατοικιών. 


6.Οικολογία: Οι περισσότερες προκάτ κατοικίες τηρούν όλες τις παραμέτρους της λειτουργικής κατοίκησης και εγγυώνται διαμονή μέσα σε ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον με μεγάλη διάρκεια ζωής. 

7. Εξοικονόμηση ενέργειας: Οι προκάτ κατοικίες έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες, οι οποίες λύνουν ένα από τα προβλήματα της εποχής μας αλλά και του μέλλοντος, αυτό της συνεχόμενης αύξησης του κόστους ενέργειας.

 

‘’ Η γρήγορη παράδοση και το φθηνότερο κόστος αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων κατοικιών, αλλά και τους παράγοντες που έχουν κερδίσει μερίδιο αγοράς και αντιστέκονται περισσότερο στην κρίση σε σχέση με τα συμβατικά σπίτια. Παράγοντες του χώρου αναφέρουν ότι οι προκάτ κατοικίες είναι περίπου 20% πιο οικονομικές σε σχέση με τις παραδοσιακές, οπότε ειδικά αυτή την περίοδο της κρίσης είναι επίκαιρες.’’

 ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ

Με το νέο σύστημα δόμησης της EUROPROKAT Φθιώτιδας,εκτός από την αύξηση της θερμομονωτικης ικανότητας του τοίχου και επομένως τη διατήρηση της θερμότητας για αρκετά μεγάλο διάστημα μετά τη διακοπή της θέρμανσης επιτυγχανουμε την απόλυτη προστασία του κτιρίου από θερμικές καταπονήσεις ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών.

 ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Έχοντας ένα κτήριο θερμικά προστατευμενο από παντού,επιτυγχανεται μια όσο το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία όλη τη διάρκεια του έτους,με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με τη χρήση του συστήματος  εσωτερικής και εξωτερικής μόνωσης της EUROPROKAT φθιωτιδας  επιτυγχανουμε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας,καταναλωνοντας πολύ λιγότερα καύσιμα για ζέστη το χειμώνα και λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό το καλοκαίρι .Συνεπώς έχουμε απόσβεση του κόστους εφαρμογής από τα πρώτα χρόνια διαμονής στην κατοικία,ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής.

 Εφόσον η μόνωση είναι συνεχής, καταργούνται οι θερμογέφυρες, δηλαδή εκείνα τα σημεία στην κατασκευή που συνιστούν τις προτιμώμενες οδούς διαφυγής της θερμότητας λόγω της ασυνέχειας των υλικών (περιοχές συνένωσης μεταξύ των δομικών στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα και των φερουσών τοιχοποιιών με μονωτικό υλικό στα κοιλώματα).

 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Στα προκατασκευασμενα σπίτια αποτελεί μύθο η αντίληψη πως υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί ως προς τα αρχιτεκτονικα σχέδια,τη διάταξη των δωματίων και χώρων. Τα σχέδια δεν είναι τυποποιημένα. Αντίθετα υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού του κάθε σπιτιού ανάλογα με τις προσωπικές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών. Έτσι οι χώροι διαμορφωνονται σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών.

 ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Τα προκατασκευασμενα σπίτια αποτελούν οικονομικοτερη επιλογή σε σχέση με τη συμβατική κατοικία αφού μειώνονται στο σύνολό τους οι δαπάνες σχεδιασμού και κατασκευής του οικήματος. Ως προς την κατασκευή ενός προκατασκευασμενου σπιτιού απαιτούνται λιγότερα υλικά οικοδομής,όπως και μεταφορικά.Επιπλέον πλεονέκτημα είναι η ισχυρή μόνωση που προσφέρει εξοικονομεί χρήματα ως προς το κόστος θέρμανσης ή κλιματισμού του σπιτιού.

 ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Ένα προκατασκευασμενο σπίτι απαιτεί λίγους μήνες για την παράδοσή του,σε αντίθεση με τις συμβατικές κατοικίες που για την αποπεράτωση τους απαιτούνται αρκετοι μήνες,αν οχι χρόνια .Η διαδικασία είναι σαφώς απλούστερη και απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από το άγχος που δημιουργεί η χρονοβόρα ανέγερση μιας οικοδομής.